Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Z průšvihu do průšvihu. Sexy brankářku Hope Solo vyřadili z reprezentace

Autor: ČTK, iSport.cz

Největší fotbalová průšvihářka na světa? Jednoznačně americká hvězda Hope Solo. Naposledy jí minimálně na třicet dní vyřadili z národního týmu. Manžel třiatřicetileté brankářky Jerramy Stevens byl totiž v Los Angeles zatčen kvůli řízení pod vlivem alkoholu. Jeho spolujezdkyně Solo byla údajně také opilá a k policistům se chovala agresivně.

Stevensovo auto zastavila policie v pondělí okolo druhé hodiny ranní na Manhattan Beach kvůli vypnutým světlům. Solo, která při zásahu nebyla zadržena ani zatčena, přitížilo, že se incident stal během reprezentačního srazu. Dvojnásobná olympijská vítězka přijde o únorové přípravné zápasy s Francií a Anglií.

"Akceptuji a respektuji rozhodnutí federace a hlavně se omlouvám se, že jsem zklamala spoluhráčky, trenéry a federaci, které mě vždycky podporovaly," uvedla Solo v prohlášení na facebooku.

Minulý týden byla gólmanka Seattle Sounders zproštěna obvinění z domácího násilí, kterému čelila od loňského léta, kdy údajně pod vlivem alkoholu napadla sestru a synovce a způsobila jim lehká zranění. Už tehdy jí hrozilo, že se nezúčastní letošního MS v kanadě.

Bývalý hráč amerického fotbalu Stevens zase v listopadu 2012 svou tehdejší snoubenku Solovou údajně napadl, ale nakonec nebyl obviněn.

"Myslím, že pro mě bude nejlepší vzít si pauzu a setřást tlak z posledních měsíců. Chci se vrátit fyzicky i psychicky připravena pomoci týmu," dodala americká fotbalistka.

Gólmanka americké reprezentace Hope Solo nafotila odvážné snímky
Gólmanka americké reprezentace Hope Solo nafotila odvážné snímky