Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejvtipnější Saganův rozhovor! Takhle trápil mladou reportérku

Autor: tej

Nevím. Nikdo. Slovenský cyklista Peter Sagan při rozhovoru pro slovenskou televizi RTVS potrápil mladou reportérku Alenu Taranovou. Poté, co se stal vítězem mistrovství světa v silniční cyklistice v Richmondu, odpovídal na její dotazy velmi stroze.

Plánoval jsi dopředu ten útok? "Neplánoval." Koho ses nejvíc obával? "Nikoho." Komu patří tvé největší poděkování? "Všem." Čerstvý mistr světa Peter Sagan se s odpověďmi pro slovenskou televizi RTVS příliš nepáral, mladou reportérku tím pořádně potrápil, ale také rozesmál.

"Akorát jsem Katce říkal, že jestli budu mistrem světa, tak budu hodně namyšlený." A budeš? "No však už jsem," neubránil se smíchu. Podivil se i nad některými otázkami. Když se ho reportérka zeptala, co pro cyklistu znamená titul mistra světa, začal se smát. "Prej co pro cyklistu znamená titul mistra světa," zopakoval otázku pro ostatní novináře.

Páčiť slová z čerstvého majstra sveta nie je jednoduché. Navyše z niekoho, ako je Peter Sagan. Smiechu sa počas exkluzívneho rozhovoru bezprostredne po preteku neubránila ani reportérka Alena Taranová. Tu je jeho nezostrihaná verzia.

Posted by Spravodajstvo RTVS on 28. září 2015

 

Z jeho výstupu se na Slovensku rázem stal fenomén. Fanoušci video na facebooku hromadně sdílejí a cyklistovi i reportérce se vysmívají. "Hm... Kdyby byl připravený na závody tak, jako Alenka na rozhovor, tak by měl v první zatáčce okruh ztráty na peloton," smál se jeden fanoušek. "Není opilý?" ptal se jiný.

Pětadvacetiletý Peter Sagan se v Richmondu dočkal vytouženého titulu. Na Tour de France si totiž připsal hned několik druhých míst v etapách, Vueltu kvůli zranění nedojel.