1. října 2015 • 14:20

Co se s ní dělo?! Rumunka padala opakovaně bezdůvodně k zemi

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápasy s ní vždycky bolí. Čopovanými údery hrané z bekhendu i forhendu dokáže Monica Niculescuová otrávit zápas snad každé soupeřce na okruhu. Pokud chtějí uspět, k vítězství se musí prokousat přes trpělivou hrou, která hodně bolí a často trvá pořádně dlouho. V posledním utkání rumunské tenistky se však až nezvyklé vyčerpání  projevovalo právě na ní.



Turnaj ve Wu-chanu přinesl hned ve druhém kole dramatický souboj Carly Suarezové a rumunské obranářky Monicy Niculescuové. A byl to pořádně dlouhý duel. Utkání trvalo dvě hodiny a 39 minut, než ho ovládla světová desítka po setech 5:7, 6:3 a 6:4.

Podle informací webu tennis-arena.cz však daleko větší rozruch však vzbudily časté pády rumunské tenistky k zemi. Zarážející na tom je, že se neodehrávaly, jak by se čekalo, po uklouznutí při dobíhání míče, ale zcela bezdůvodně. Alespoň zdánlivě.

Asi nejde než nevzpomenout na "památný" deblový zápas Sereny Williamsové z minulého ročníku Wimbledonu, kdy nebyla světová jednička schopná ani zachytit míč podávaný od sběrače, o přepinknutí sítě ani nemluvě.

Kdyby se nenadálé pády Rumunky odehrávaly ke konci utkání, dalo by se vše vysvětlit únavou z těžkého zápasu navíc v obtížných klimatických podmínkách. Sedmačtyřicátá hráčka planety však padala k zemi prakticky od samého počátku.

Podívejte se na podivné  pády rumunské tenistky na videu.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud