Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Z čeho se rozhodčí Pilný zamotal? V kabině se našla flaška slivovice! Prázdná!

Autor: ps

Situace kolem opilého rozhodčího Marka Pilného, který jako čtvrtý arbitr »řídil« utkání Příbrami se Slávií (1:3), se začíná vyjasňovat. V kabině rozhodčích se totiž našla flaška slivovice. A prázdná!

Vrávoral mezi střídačkami, mával deskami, pak se i vyválel na zemi. Vtipné, ale zároveň smutné představení Pilného už řeší patřičné orgány, ale jak vůbec mohlo dojít k tomu, že se sudí »zmaže«? Navíc před televizním zápasem?

Na tohle téma prozradil příbramský boss Jaroslav Starka webu iDnes několik klíčových informací. „Nejprve jsme si něčeho nevšimli. Mysleli jsme, že je to televizák, protože tam lítal s deskami v ruce. Až po nějaké době jsme zjistili, že jde o rozhodčího,“ vyprávěl muž, jehož tým bojuje o udržení v nejvyšší soutěži.

Skandální VIDEO! Opilý rozhodčí v Příbrami. Motal se, tancoval a spadl
Video se připravuje ...

Po zápase bylo jasno, uklízečka objevila v šatně rozhodčích předmět doličný. „Když se uklízela jejich kabina, našli tam prázdnou láhev slivovice. Někdo ji vypít musel. Pro mě je nepředstavitelné, že sudí přijede na ligu, na televizní zápas a jde na hřiště nalitej,“ kroutil hlavou Starka.

Jak ostřílený šéf nemohl situaci, která na jeho stadionu nastala, uvěřit. „Za život jsem zažil hodně, ale tohle fakt ne. Za Příbram se musím všem na stadionu i u televizí omluvit, že to museli sledovat,“ dodal.

Další VIDEO opilého sudího: Bodyguard ho vedl do kabiny, slávisté padali smíchy
Video se připravuje ...

Šílené VIDEO: Opilého sudího v Příbrami museli držet, aby nezlobil
Video se připravuje ...

Jeden z pořadatelů odvádí čtvrtého sudího Marka Pilného při zápase Příbram - Slavia
Jeden z pořadatelů odvádí čtvrtého sudího Marka Pilného při zápase Příbram - Slavia