Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Podívej, o co jsi přišel! Neymarova „ex“ se nebojí ukázat (skoro) všechno

Autor: ija

Bývalá Neymarova přítelkyně, srbská kráska Soraja Vučeličová (30) s chutí vystavuje provokativní snímky svého sexy těla na sociálních sítích. Je to vzkaz brazilské fotbalové hvězdě, ať se dívá, o co přišel? Modelka z Playboye nedává na snímcích moc prostoru k představivosti. Ukazuje skoro všechno.  

 

Soraja Vučeličová naposledy vnadila fanoušky, jichž má na sociálních sítích přes 232 tisíc,  šťavnatými fotkami z dovolené na thajských plážích. Je na nich bruteta, která disponuje pořádně nabitým dekoltem, na pláži, s tygrem, s budhou, se selfie tyčí, s koktejlem, prostě na tisíc způsobů.

Bývalá Neymarova přítelkyně, srbská modelka Soraja Vučeličová, se na sociálních sítích chlubí hodně peprnými fotkami.
Bývalá Neymarova přítelkyně, srbská modelka Soraja Vučeličová, se na sociálních sítích chlubí hodně peprnými fotkami.

V Srbsku je Soraja nesmírně populární díky tamní verzi prestižního pánského magazínu i díky tomu, že se nebojí odložit úplně všechno.

Zdaleka největší slávu jí ale přinesl vztah s hvězdným fotbalistou Barcelony. Potkali se na párty na ostrově Ibiza v roce 2014 a Neymar (24) pro ni posílal do Srbska soukromý tryskáč, aby se mohli alespoň nakrátko vidět. Loni se ale rozešli a Soraja teď možná vzkazuje: Podívej, o co jsi přišel.