Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Naštvaná Ruska Byčkova práskla, jak je to lesbami v tenisu: Okukovaly mě ve sprše!

Autor: top

Svou prořízlou pusou už se proslavila víc než samotným tenisem, v němž to dotáhla nejvýš na 66. místo světového žebříčku. Teď nyní již bývalá ruská profesionálka Jekatěrina Byčkova (31) otevřeně promluvila o tenisových lesbičkách.

Na Španěla Ferrera před časem práskla, že hulí krabičku cigaret denně. Někdejší vztah Šarapova – Dimitrov zase označila jen za marketingový tah a nikoliv lásku.

V posledním rozhovoru pro ruskou verzi Eurosportu, kde komentuje, prohlásila, že podle jejího odhadu je každá desátá hráčka na okruhu WTA »na holky«. A že se kvůli tomu necítila komfortně.

„Lesbiček jsou plné šatny. Nikdy se nic nestalo, ale už jen kvůli tomu, že na vás koukají, když se převlékáte a sprchujete, jsem často měla dost nepříjemné pocity. Přivádělo mě to k zuřivosti,“ nechala se slyšet Byčkova.

A pro příklad uvedla pár jmen, z řad současných i bývalých hráček. „Rennae Stubbs, Lisa Raymond, Eleni Daniilidou, Francesca Schiavone, Johanna Larsson. Australanka Casey Dellacqua má s partnerkou dítě. A Suarez Navarro cestuje po světě a bydlí na turnajích s jednou hráčkou."

Těch tenistek je spousta, možná čtyřicet,“ říká Byčkova. A dodává: „Nestarám se o to, kdo s kým spí. Ale na turnajích by měly existovat oddělené šatny!“

Jekatěrina Byčkova ukončila kariéru a komentuje pro Eurosport. Zpětně se vrátila k tomu, co se děje na okruhu v dámských šatnách.
Jekatěrina Byčkova ukončila kariéru a komentuje pro Eurosport. Zpětně se vrátila k tomu, co se děje na okruhu v dámských šatnách.