Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drsné zranění! Mám nový piercing, vtipkoval lyžař, kterému větev propíchla tvář

Autor: ija

Vypadalo to fakt děsivě! Lyžařský instruktor (29) z amerického Wyomingu si po celodenní šichtě chtěl ještě chvíli jen tak pro radost zajezdit s kamarádem. Projet se lesem, mimo sjezdovky. Vzal to ale příliš blízko stromu a větev mu propíchla tvář. Haggood vtipkoval, že si pořídil nový piercing, v nemocnici ho ale smích přešel. Opustil ji s 15 stehy v obličeji a účtem na 1500 dolarů, tedy skoro 40 000 korun.

Stalo se to prý tak rychle, že Natty Hagood necítil žádnou bolest. Myslel si, že ho jen tlačí řemínek od helmy. Viděl klacek, a snažil potřásat hlavou, aby ho shodil. Zjistil ale, že mu kus dřeva trčí z obličeje. „Hej, mám nový piercing,“ zavolal na kamaráda Peta.

Záchranáři museli klacek nejdřív připevnit k hlavě, aby dostali lyžaře z kopce. „Původně to bylo asi padesát centimetrů dlouhý, tak jsem konce ulomil. Prý chlape, ty ses zbláznil, říkali zdravotníci,“ vyprávěl Hagood.

Pravá bolest nastala až v nemocnici, kde lékaři museli cizí předmět vyoperovat a ránu zašít patnácti stehy. Dobrodruh dostal přezdívku „rtěnka“ a „klacík“ a také účet na 1500 dolarů. Teď pije pivo brčkem a kvůli nečekanému výdaji vyhlásil finanční sbírku. Požadovanou sumu vybral za pár dnů.