Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sobotka bojuje o Stanley Cup a jeho kráska se mezitím vystavuje v Dubaji

Autor: spo

Jako eso vytažené z rukávu se objevil Vladimír Sobotka v dresu St. Louis v letošním play off NHL. Český útočník hrál poslední 3 roky v Omsku KHL, kde mu nyní skončila smlouva. Jeho bývalý klub Blues neváhal ani chvíli a pojistil si ho nejen pro boje o Stanley Cup. Zatímco útočník se prohání na ledě v Americe, jeho partnerka Nicole si s jejich dcerou Sofií Isabellou užívá dovolenou v Dubaji.

Skoro celé tři roky strávila se Sobotkou půvabná Nicole v ruském Omsku. Místu, které není zrovna tím nejlákavějším na planetě. Přestože tam žili v luxusu, změnu angažmá a tedy i prostředí si oba určitě pochvalují.

Sobotka se vrací na starou americkou adresu, kde už to dobře zná. Vždyť za St. Louis hrál čtyři sezony, než kvůli lepším penězům odešel do KHL.

Nicole a její okouzlující úsměv.
Nicole a její okouzlující úsměv.

V dubnu se ale vrátil do nejslavnější soutěže světa, kde s Blues podepsal kontrakt na 10,5 milionu dolarů (260 mil. Kč), které si vydělá během tří let.

Ještě než se za ním přestěhuje partnerka Nicole Novotná, dcera sparťanské fotbalové legendy Jiřího Novotného, milovaný Sobotka holkám zaplatil dovolenou v pohádkovém hotelu v Dubaji. Podle snímků je patrné, že ráj na zemi si Novotná užívá a občas na odiv vystaví i své dokonalé křivky.

Témata:  NHLomskpřítelkyněsobotkanovotnáSt.LouisDubajVIPsport