Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jágr se brání nařčení, že se nepodepisuje českým fanouškům: Nejsem hovado!

Autor: pv

Čelí obvinění, že kašle na české fanoušky. Hokejová hvězda Jaromír Jágr (44) se prý po tréninku nepodepsal krajanům, kteří za ním přijeli na Floridu. Útočník Panthers se měl chovat jako primadona a svým chováním zklamal i malé děti.

Útok vyvolal na facebookových stránkách Hokejové rodiny Jaromíra Jágra jeden z uživatelů, když druhému nejproduktivnějšímu hráči v historii NHL napsal tvrdý komentář pod jeden z příspěvků.

„Viděl jsem fotky a video od kamarádů, kteří se na tebe jeli s dětmi podívat až na Floridu, na trénink a ty velká primadono, na rozdíl od všech ostatních hráčů, nejen že ses ani těm malým nepodepsal (celkově tam na tebe čekalo možná 10 lidi z toho půlka malé děti), ale šel jsi kolem nich a ani ses na ně nepodíval, nepozdravil! Vždycky jsem tě měl rád a cos dokázal je obdivuhodné, ale tímhle jsi u mě a u mých kamarádů klesl hodně hluboko!“ čílil se uživatel Vlastimil Janko.

Jágr většinou na komentáře fanoušků na Facebooku nereaguje, ale tentokrát se neudržel a objasňoval, proč se nepodepsal divákům na tréninku.

„Až budeš 25 let po každém tréninku a zápase podepisovat stejným lidem, o kterých víš, že to prodávají, tak tě to také omrzí. A máš pravdu, že potom nedostanou podpis někteří, kteří jsou tam poprvé. A nevěřím, že kdyby na mě zavolali česky a já je slyšel, že bych jim to nepodepsal. Takový hovado nejsem!“ hájil se Jágr, který si už několikrát stěžoval na lovce autogramů, jež na jeho podpisu vydělávají peníze.

„Dělají si z toho byznys a je trapné, k čemu se při tom snižují. Najímají si na to malé děti. Jde o hodně levný způsob, jak vydělávat na hráči,“ kritizoval obchodníky s podpisy Jágr ještě v dobách, kdy působil v New Jersey.

Témata:  NHLJaromír JágrVIPsport