Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rajtoralův (†31) majetek po celém Česku: Zbylo po něm tajemství za desítky milionů!

Autor: ps

Peníze vydělané fotbalem nejspíš nestrkal do chřtánu jednorukých banditů, tedy blikajících automatů, jak se spekulovalo. Bývalý obránce nároďáku František Rajtoral (†31) se je snažil investovat. Blesk nyní odhalil tajemství, které znál málokdo: po celém Česku nakoupil několik bytů a zbyl po něm majetek za desítky milionů korun! Co s ním teď bude?

Tragická zpráva, že se Rajtoral oběsil v tureckém Gaziantepsporu, obletěla v neděli celý svět. Jeho známí, kamarádi i rodina zůstali v šoku. Proč? Ptali se lidé, kteří k němu měli blízko.

V klubu měli tušení, že něco není v pořádku ve chvíli, kdy se bývalý český reprezentant nedostavil na nedělní trénink. „Jeli jsme k němu domů. Dveře byly zamčené, ale v oknech se svítilo. Policie nám řekla, co se stalo. Je mi to hrozně líto, byl to usměvavý chlapec,“ řekl prezident klubu Ibrahim Kizil se sklopenou hlavou.

Rajtoralovo tělo by mělo být co nejdříve převezeno do Česka.
Rajtoralovo tělo by mělo být co nejdříve převezeno do Česka.

Podle všech dostupných informací si usměvavý blonďák původem z Příbrami sáhl na život kvůli nesnesitelným depresím. Rakovině duše, s níž řadu let statečně bojoval.

Zda ho k zoufalému činu postrčilo i něco jiného, zůstává otázkou. Podle tureckých médií tamní policisté našli na stole jeho bytu vzkaz se seznamem dluhů a pohledávek. Pokud je to pravda, mohl souviset s obsáhlým majetkem, který Franta v Česku měl.

S kamarádem totiž nakupovali byty po celé republice. Rajtoral v kariéře vydělal zhruba 40 milionů, jenže celková hodnota bytů přesahuje 100 milionů korun, což je téměř trojnásobek jeho výdělků. A v Turecku za posledního půl roku neviděl z výplaty ani korunu. Že by měl problémy kvůli tuzemským nemovitostem?

S kým Rajtoral (†31) nakupoval byty? Co všechno po Česku vlastnil? Detaily čtěte v dnešním tištěném vydání deníku Blesk!!!