26. dubna 2017 • 12:17

Holoubek už zase trénuje. Na Spartě mu svěřili tým do šestnácti let

Autor: iSport.cz, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér David Holoubek se vrací ke sparťanské mládeži. 36letý kouč, který byl na začátku jarní sezony odvolaný od prvního týmu, převzal do konce sezony sparťanský výběr hráčů do 16 let. Klub o tom informoval na svém webu.



Tým do šestnácti let vedl na Spartě Petr Havlíček, který ale na začátku jara kývl na nabídku druholigové Vlašimi. Po něm mužstvo převzal dosavadní asistent Martin Bubeník, od něj ho nyní dostal na starost David Holoubek.

Mladý trenér prožívá divokou sezonu plnou zvratů. Začal ji jako trenér sparťanské devatenáctky a asistent Zdeňka Ščasného u prvního týmu. Po jeho odvolání převzal letenské áčko jako hlavní trenér a u devatenáctky skončil.

V zimě zůstal u prvního týmu Sparty, kde ho doplnil jako hlavní trenér Tomáš Požár. Holoubek totiž nevlastní potřebnou profilicenci, studium by měl dokončit během května. 

S Požárem ale u áčka vydrželi jen do půlky března, kdy je po neuspokojivých výsledcích vedení odvolalo a na Letnou nastoupil Petr Rada.

Po krátké pauze, kterou Holoubek věnoval především trenérskému studiu, se progresivní kouč vrací ke sparťanské mládeži, kde v minulých sezonách dosáhl řady úspěchů.

Mladé sparťany povede už ve středu proti Bohemians. Hráči do šestnácti let jsou ve své tabulce zatím druzí, ztrácí šest bodů na vedoucí Slavii.

Holoubkova éra ve Spartě v číslech: velké skalpy, debuty i ztráty
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud


Články odjinud