Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tenista Štěpánek v zajetí internetových obchodníků: Posílají mu věci na důchod!

Autor: ps

Musel s bederní páteří na operaci a zdálo se, že bude končit kariéru. Ale Radek Štěpánek (38) řekl jasně: „Rozhodně nekončím!“ hlásil krátce po zranění. Jenže někdo si asi vyložil, že už se jeho tenisová raketa houpe na hřebíku. Jakýsi internetový obchod mu totiž poslal sportovní šílenosti na důchod!

I když se mu nechce, jeho kariéra pomalinku končí. Přesto si Štěpánek dává na další sezony velké cíle. „Řídíme se větou, nikdy se nevzdávej. Po operaci jsem myslel jen na návrat, ne na konec. Jde nám o dlouhověkost, pronásledujeme Jimmyho Connorse. Tenis chci hrát ještě dalších pár let!“ vzkázal věčný optimista fanouškům.

Jenže ne každý bere v potaz, že s tenisovou raketou pokračuje dál! Jeden amatérský e-shop mu poslal promo zásilku se sukní na tenis, badmintonovou pálkou a míčkem na kriket. Nesmyslné dárky, které by se českému srdcaři hodily tak možná až na důchod!

„Tak vám odpočívám doma po náročným tréninku a do toho mi přijde balíček s nabídkou na spolupráci. Moc nevím, co si mám o tom myslet. Na web jsem se koukal a tam nic nemají. Tak si ze mě asi jen někdo dělá srandu. Vrkuuu - znáte to někdo?“ ptá se zmatený tenista.

Tohle Štěpánkovi poslal jakýsi internetový obchod.
Tohle Štěpánkovi poslal jakýsi internetový obchod.

Štěpánek pomáhal hvězdě k titulu: S Djokovičem šel i na Di Capria
Video se připravuje ...