Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rozchod Kiki a Maki pořád dráždí. Nikdy si to nevyříkáme, tvrdí Kolocová

Autor: iSport.cz

Budou to dva roky, co se úspěšný volejbalový pár Kiki a Maki rozpadl. Markéta Nausch Sluková svou velkou kamarádku pustila k vodě a vytvořila pár s Barborou Hermannovou. Kristýna Hoidarová Kolocová promluvila v pořadu Česká ulička na stanici DIGI Sport, jestli už si rozchod obě hráčky vyříkaly a nejen to!

Přišlo to jako blesk z čistého nebe. Sluková před dvěma lety oznámila, že už nebude s Kolocovou spolupracovat a kromě sportovního páru se rozpadlo i jejich přátelství, které trvalo už od dětství.

„Rozchod s Markétou nebyl ideální. Nevyříkávali jsme si to a nikdy ani nebudeme,“ řekla Kolocová a stále na ni bylo znát, že se nechce o citlivém tématu příliš bavit.

Kromě rozpadu úspěšného páru v pořadu Česká ulička sympatická sportovkyně promluvila o děsivém momentu, kdy na její loňské svatbě zkolaboval rodinný přítel.

„Celý ten den probíhal krásně. Večer dostal pán infarkt, ale byl zachráněn a přežil. Párty pak nepokračovala, takže jsme končili už o půlnoci. Vlastně to dopadlo dobře, protože se nikdo neopil tak, že bychom ho museli tahat domů,“ smála se Kristýna Hoidarová Kolocová, která plánuje, že si po ukončení sportovní kariéry nechá pouze příjmení Hoidarová.

Rozchod Kiki a Maki pořád dráždí. Nikdy si to vyříkávat nebudeme, tvrdí Kolocová
Video se připravuje ...

Už je to skoro dva roky od rozchodu beachvolejbalistek Kristýny Kolocové a Markéty Slukové.
Už je to skoro dva roky od rozchodu beachvolejbalistek Kristýny Kolocové a Markéty Slukové.