Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dostálova »ex« se vystavila nahá: Prdelka na rozloučenou!

Autor: ps

Když můžeš ty, proč ne já? Rozchod s kajakářem Josefem Dostálem (23) zvládá beachvolejbalistka Diana Žolnerčíková (27) po svém. Stejně jako její »ex« se pochlubila fotografií jen v rouše Evině!

Když si po rozpadu vztahu vystavil Dostál snímek s nahým pozadím na Instagramu, netušil, jakou »spoušť« natropí. Jeho příklad následovala celá řada kolegů a kolegyň z branže, ale také česká cyklistka Kateřina Pauláthová.

Teď se svým tělem pochlubila i kajakářova expřítelkyně Diana. „Fotka byla pořízena 20. 7. po úspěšně odehraném turnaji v Koreji a až nyní jsem si říkala, že ji zveřejním,“ svěřila Blesku beachvolejbalistka. Při focení se prý nestyděla. Se spoluhráčkou si totiž vybraly opuštěnou pláž a snímek pořídily samospouští.

Dostálova ex Diana se vůbec nestydí. A když je příležitost, klidně vystrčí zadnici.
Dostálova ex Diana se vůbec nestydí. A když je příležitost, klidně vystrčí zadnici.

Že by šlo o pomstu po rozpadu dvouletého vztahu, rodačka z Orlové odmítá. „Fotka možná připomíná nahé snímky mého bývalého přítele, ale jelikož s ním do toho v té době šly jiné ženy, tak jsem usoudila, že tuto hru hrát nehodlám.“ Důvod byl mnohem prostší: pochlubit se získanou bronzovou medailí!

Fanoušky na síti upoutalo především Dianino pozadí, které na opáleném těle doslova září. „Ozvalo se docela hodně lidí, vesměs chlapi,“ směje se. „Zprávy typu: jak mám teď usnout, a podobně,“ dodává. Budou teď bezesné noci trápit i Dostála?

Dostál sebou po vítězství práskl do vody. Ztratil jsem brýle, smál se
Video se připravuje ...