Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Souboj slavných dědků? Boxer Foreman (68) chce zmlátit herce Seagala (65)

Autor: pv

Jestli byl za cirkus označovaný letošní zápas boxera Floyda Maywethaera jr. s MMA hvězdou Conorem McGregorem, jakou nálepku by neslo utkání dvou slavných penzistů. Boxerská ikona George Foreman (68) vyzval na souboj v Las Vegas filmového akčního hrdinu v důchodu Stevena Seagala (68)! 

Největší slávu už mají dávno za sebou. Přesto by se opět mohli stát středem světové pozornosti. Boxer George Foreman, který vyhrál olympijské hry v Mexiku v roce 1968 a v profesionálním boxu dokázal vyhrát 76 z 81 zápasů, se chce opět vrátit do ringu. Na souboj vyzval mistra bojových sportů a známého akčního hrdinu.

Herec Steven Seagal je mistr bojových sportů, ale už má hodně nadváhu
Herec Steven Seagal je mistr bojových sportů, ale už má hodně nadváhu

„Stevene Seagale, vyzývám tě na zápas jeden na jednoho na deset kol v Las Vegas. Já budu boxovat a ty můžeš zápasit, jak chceš,“ napsal Foreman na svůj Twitter a okamžitě tím vyvolal velký ohlas. Bývalému dvojnásobnému šampionovi v těžké váze se zřejmě nelíbí přílišná podpora Seagala pro prezidenta USA Donalda Trumpa a navíc ještě bratříčkování s prezidentem Vladimirem Putinem , u kterého byl dokonce známý akční hrdina na návštěvě v Moskvě. Před rokem navíc dostal i ruské občanství.

„Putin je jeden z největších žijících vůdců na světě a bylo by ctí ho nazývat svým bratrem,“ řekl před lety herec, kterého proslavily v 90. letech americké akční filmy jako Přepadení v Pacifiku nebo Aljaška v plamenech. Seagal vyjadřoval Putinovi podporu i během ruské anexe ukrajinského Krymu. A aby toho nebylo málo, stárnoucí herec vyrazil na Krym koncertovat spolu se svou bluesovou kapelou.

Seagalův zástupce se vyjádřil pro agenturu The Associated Press, že jeho klient nebude reagovat na Foremanovu výzvu. Původně nechtěl ani Mayweather bojovat s McGregorem a nakonec z toho bylo jedno z nejsledovanějších a nejvýdělečnějších utkání historie. Dojde na souboj slavných penzistů ve městě hříchu?

Témata:  boxzápasfilmherecLas VegasVIPsport