Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Polonahý Limberský! Na titul už zapomněl, teď se fotí v Las Vegas

Autor: ija

Český fotbalový potížista David Limberský (33) vyrazil na dovolenou do města hazardu. „Dobré ráno Las Vegas,“ napsal k fotce, na níž jen v šortkách stojí u okna a přehlíží město. Možná se inspiroval u kolegy z české reprezentace Jiřího Skaláka (25), který si nočního života v proslulém americkém městě užíval jen před pár dny. Limberský tak už zřejmě zapomněl, že Plzeň jen před pár dny přišla o domácí titul. "Tak jsme druhý. No a co?" napsal tehdy vzdorovitě na Instagramu.

Skalák poslal do světa fotku z kasina, na níž je ovšem oblečený velmi netradičně do županu. „Haha, prohrál jsi oblek?“ diví se fascinovaní fanoušci. 

To Limberský má útok na herny nejspíš ještě před sebou. Ovšem jeho příznivci se už evidentně těší na zprávy z výletu. Nabudila je odvážná fotka do půl těla.

„Konečně legenda ve Vegas. Bude pařba?“ ptají se s nadějí, že plzeňský obránce nepřijel do Spojených států obhlížet přírodní krásy. Dokonce se objevila i výzva, ať Limba „ukáže českýho řidiče“ s odkazem na proslulou aféru s noční havárií. Něco takového by si ale měl rozhodně odpustit.

To je pohoda! Takhle se mají fotbalisté, kteří v Česku vydělávají 500 tisíc měsíčně.
To je pohoda! Takhle se mají fotbalisté, kteří v Česku vydělávají 500 tisíc měsíčně.