Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Měl se smažit v pekle, ale je v Jablonci na nebesích: Pelta odvrátil i rozvod! Jak?

Autor: nem

Všechno je obráceně! Touhle dobou se měl exšéf svazu Miroslav Pelta (52) smažit v pekle a Sparta vyšperkovaná posilami za cirka 300 milionů měla zářit na ligových nebesích. Nic z toho neplatí.

Vynervovaní Letenští se před duelem v Jablonci (zítra 18:15) »Velkého čápa« krčí až na šestém fleku tabulky. Potřebují nutně vyhrát, ale na severu je čeká po čertech těžká písemka. Majitel Pelta i jeho družina jsou totiž v pohodě.

Simona a Simona

Mančaft jede na vlně osmi ligových kol bez porážky, je o dva body před rudými a »basmanovi« Peltovi se podle informací Blesku podařilo odvrátit i rozvod! Vyvázl z nebezpečně zašmodrchané šlamastiky peněz a sexu.

Šéf českého fotbalu Miroslav Pelta s manželkou
Šéf českého fotbalu Miroslav Pelta s manželkou

Z podezřele uniklých policejních odposlechů vyplynulo, že když měl s náměstkyní ministryně školství Simonou Kratochvílovou kout dotační pikle, přifařilo se k tomu i to, že s ní v konspiračním bytě sdílel stůl i lože. Prostě, že se miliskoval s jinou Simonou, než je jeho manželka Simona. A ta bodrá žena měla dobrý důvod k tomu, aby údajně chlípného manžela ve spravedlivém rozhořčení poslala k Neumětelům s holým zadkem. Kdo by se jí divil, že, dámy?

Hrozila mu

„Při první návštěvě ve vyšetřovací vazbě mu Simona hrozila, že se s ním rozvede. Byla rozjetá, ale rozmluvil jí to jeho advokát Šerák. Přesvědčil ji, že Mirek potřebuje pochopit, ne potopit,“ pověděl Blesku jeden z Peltových jabloneckých přátel. „Mirek převedl na Simonu veškerý majetek, a když byl ve vězení, prošmejdila mu v klubu agendu včetně smluv s hráči. Teď už jsou ale v pohodě,“ dodal náš zdroj.

„Rodinné porady u nás probíhají ve vaně,“ prozradila před časem Blesku bývalá první dáma tuzemské kopané Simona Peltová. A Mirek už šel napouštět vodu. Sype do ní relaxační sůl s vůní rozmarýnu, a coby vášnivý houbař připraví po lázni večeři při svíčkách. Smaženici bez muchomůrek. Doma je klídek, hodí se hříbky...

Důvod Peltovy vazby? Ovlivňování svědků a pokračování v činosti
Video se připravuje ...