Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Marpo otevřeně: O rvačkách za Spartu, životní změně i největším pódiu

Autor: Ondřej Němec

Hudebník a bojovník Marpo má za sebou zajímavý příběh. Z nepříliš známého rappera a bitkaře na fotbalových utkáních se stala jedna z nejsilnějších značek na české hudební scéně a úspěšný zápasník v Muay Thai. V druhé části rozhovoru v pořadu Fight! prozradil, proč koncertem v O2 Areně překoná i největší světové hvězdy a kvůli čemu se rval jako člen sparťanských hooligans. 

V květnu zve Otakar Petřina, známý jako rapper Marpo, tisíce fanoušků na koncert do O2 areny a slibuje, že budou moci vidět něco, co jim nemohla nabídnout Madonna ani Justin Bieber.

VIDEO: Druhá část otevřeného rozhovoru s rapperem a hudebníkem Marpem 

Marpo otevřeně: O rvačkách za Spartu, životní změně i největším pódiu
Video se připravuje ...

Býval členem nejtvrdšího jádra sparťanských fanoušků a cíleně se chodil rvát. Prý si v té době řešil osobní problémy, poté ho ale zlákal Muay Thai a tuhle fázi nechal za sebou. V současnosti už taky fotbalu tolik nefandí. „Fotbal podle mě strašně uvadl,“ říká rapper Marpo. „Měl jsem ho rád za dob Karla Poborského a Pavla Nedvěda, teď už to není takové." 

Marpo chystá v O2 Areně velké projekty
Marpo chystá v O2 Areně velké projekty

Krom toho, že je rapperem, bubeníkem skupiny Chinaski a zápasníkem, je dvaatřicetiletý Petřina hlavně hrdým otcem dvou dětí. A u dcerky Emmy už začíná sledovat talent pro box. „Ona je schopna dělat i háky, což je neskutečný,“ prozrazuje pobaveně. 

Vstupenky na koncert Marpa v O2 areně ZDE>>> 

VIDEO: První část rozhovoru s rapperem a zápasníkem Marpem

Rapper Marpo v pořadu Fight!: Chci se znovu rvát, chybí mi adrenalin
Video se připravuje ...