Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jágr opravil Veroniku: Romantika v Benátkách? Pojedeme do těch nad Jizerou

Autor: jab

Vegas, Tampa, dvakrát Chicago. S těmito týmy se po pauze vyčleněné Utkání hvězd NHL utká Calgary. Srdce bolí a oči pláčou, Jaromír Jágr už u toho nebude. Po konci u Flames, kteří jej i díky zraněním shledali nepotřebným, čekají na 45letého matadora a novou posilu Kladna soupeři z jiného ranku. Karlovy Vary, Přerov, Litoměřiče nebo třeba Benátky nad Jizerou. Poslední zmíněný klub se stal i terčem zábavné koláže, která v pondělí valila po sociálních sítích a sdílel ji i samotný Jágr.

"Miláčku, začni balit, v sobotu se mám hlásit v Benátkách," hlásí na prvním obrázku koláže Jágr s telefonem u ucha. Jágrova milá Veronika Kopřivová obratem odpovídá. "To je krásný zlato, na Floridě se mi sice líbilo, ale i Itálie bude super." Druhý nejproduktivnější hráč historie NHL ale musí situaci uvést na pravou míru. "Lásko, Benátky nad Jizerou..."

Jágr, pověstný svým pozitivním vztahem k humoru, příspěvek sdílel v noci z pondělí na úterý na svém oficiálním instagramovém účtu. "To se povedlo. To je hodně vtipné," napsala hokejová legenda, která se přesouvá do Kladna hrajícího WSM ligu (druhou nejvyšší soutěž v České rephblice), které vlastní.

Benátky nad Jizerou se staly i terčem zábavné koláže, která v pondělí valila po sociálních sítích a sdílel ji i samotný Jaromír Jágr.
Benátky nad Jizerou se staly i terčem zábavné koláže, která v pondělí valila po sociálních sítích a sdílel ji i samotný Jaromír Jágr.

Rytíři v pondělí večer oznámili, že vyřizují svému majiteli NHL transferkartu, aby splnili všechny náležitost k jeho angažování do středečního konce přestupního termínu. Za Kladno by olympijský vítěz z Nagana mohl nastoupit v sobotu právě v Benátkách nad Jizerou.

"Jaromír Jágr je připravený na návrat do Česka a chce pomoci Rytířům k návratu do extraligy. Aby za nás mohl nastoupit, musíme splnit všechny úřední náležitosti do posledního lednového dne, kdy podle regulí Českého svazu ledního hokeje končí přestupní termín," uvedl mluvčí kladenského klubu Vít Heral v tiskové zprávě.

Kdy se Jágr objeví v Česku a poprvé nastoupí v kladenském dresu, zatím není jasné. "O podrobnostech budeme informovat v příštích hodinách či dnech," uvedl Heral.

25 let Jaromíra Jágra v NHL - od vlasatého zjevení po legendu, která bořila rekordy
Video se připravuje ...

K tomu, aby mohl Jágr za Kladno hrát v případě postupu do baráže o extraligu, musí do té doby za Rytíře odehrát minimálně 15 zápasů. K tomu musí nastoupit nejpozději v sobotu 3. února v Benátkách nad Jizerou, aby nemusel spoléhat na delší než čtyřzápasové série ve čtvrtfinále a semifinále play off první ligy. Kladno hraje předtím ještě ve středu doma proti Karlovým Varům.

Šílenství kolem Jágra: Benátky se stěhují, Motor hlásí vyprodáno. Více ZDE>>>

Jágra trápily v sezoně problémy s třísly a kolenem. Za Calgary hrál dvojnásobný mistr světa a vítěz Stanleyova poháru naposledy 31. prosince. Flames ho 14. ledna zařadili na marodku zpětně k datu jeho posledního utkání. Bohužel tak přišel o naději dorovnat v této sezoně rekord legendárního Gordieho Howea v počtu odehraných zápasů v NHL. Jágr má na kontě 1733 utkání a patří mu třetí místo za Markem Messierem (1756) a Howem (1767).

Naposledy na Kladně! Jágr trénoval před odletem do Kanady
Video se připravuje ...

Zlaté NAGANO: 20 let od zázraku ve Sport Speciálu. Právě v prodeji!
Video se připravuje ...