Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chtěly ji BBC i CNN, dostal ji Blesk: Exkluzivní nahlédnutí do bubliny Ester Ledecké!

Autor: zal

Po rozhovoru s ní toužili olympijští šampioni ve službách televizí Eurosport či ARD Bode Miller a Maria Riesch. Žádosti Ester Ledecké (22) posílaly i mediální giganti jako CNN či BBC. Dostat se osamoceně do bubliny hvězdy Her chtěl prostě každý. A Blesku se to na závěr Her povedlo!

Ze tří týdnů, které strávila v Koreji, byla Ester k dispozici médiím ve čtyřech dnech – z toho třikrát po závodech. Leckdo tenhle přístup odsoudil, protože není obvyklý ani u těch největších sportovních hvězd, ale třeba jen díky tomu se zapsala dvěma zlaty do historie.

Každopádně když její manažer odpověděl na prosbu o rozhovor na závěr Her slovy »to nedokážu slíbit«, příliš nadějně to nevypadalo. A ani během v angličtině vedené tiskové konference se nezdálo, že by povídání mohlo klapnout. O to větší překvapení bylo, když po ní přišel manažer Valta a povídá: „Bude ti stačit deset minut?“ Bylo to nečekané, ale tuhle šanci nešlo odmítnout.

A tak si v zítřejším Blesk magazínu budete moct přečíst exkluzivní zpověď, kdo je pro Ester tím nejdůležitějším člověkem, jak to vypadá uvnitř její bubliny a jaký horor zažila, když zaskakovala v kapele svého bratra jako baskytaristka.

Exkluzivní rozhovor s hvězdou Her v Koreji Ester Ledeckou čtěte v zítřejším Blesk magazínu!

Usmívající se Ester Ledecká při přivítání fanoušky na Staroměstském náměstí v Praze
Usmívající se Ester Ledecká při přivítání fanoušky na Staroměstském náměstí v Praze

Čekala jsem, že se tady budou u orloje potloukat turisté a já je pozdravím, vtipkovala překvapená Ledecká
Video se připravuje ...

Maminka se zdrogovala, aby zvládla cestu tam i zpět, smála se Ester Ledecká
Video se připravuje ...

16. den na ZOH: Na Ester jste krátký a bronzová radost javorových listů
Video se připravuje ...