Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tenista Štěpánek se znovu oženil s Nicole Vaidišovou: Svatba číslo 2!

Autor: red

A už jsou zase manželé! Radek Štěpánek (39) a Nicole Vaidišová (29) si dnes společně řekli podruhé ANO! Svatba číslo 2, osm let po té první, proběhla na radnici v pražských Stodůlkách a Blesk byl u toho!

Rok 2010 – první svatba. Rok 2013 – rozvod. Rok 2015 – první návrat. Rok 2016 – rozchod. Rok 2017 – druhý návrat. Rok 2018 – druhá svatba. Takhle si slavný tenisový pár lajnuje společný život.

Když letos v březnu Radek a Nicole oznámili, že čekají dítě, všem došlo, že tentokrát to spolu myslí už opravdu vážně. Zdroje Blesku z okolí bývalé sedmé hráčky světa hned naznačovaly, že miminko by se mělo narodit do úplné rodiny. A tak se také v létě stane.

Nicméně, asi není překvapením, že dnešní veselka byla svou okázalostí na kilometry vzdálená té první. Tenkrát 17. července 2010 se Radek a Nicole brali v majestátních kulisách katedrály svatého Víta na Pražském hradě za účasti více než padesáti hostů, mezi nimiž nechyběli slavní včetně Jaromíra Jágra a nevěsta tehdy v šatech od světoznámé módní návrhářky Very Wang přijela na obřad nablýskaným Rols-Roycem.

Tentokrát šlo jen o komorní ceremonii s pár hosty v budově radnice Prahy 13, která stojí mezi paneláky ve Stodůlkách... Po něm zamířili s hosty na slavnostní hostinu.

Svatbu následně potvrdil Štěpánek na sociální síti. "Všechny milostné příběhy jsou krásné, ale ten náš je můj oblíbený," doplnil ke snímku s novomanželkou.

Ta hlavní událost ale čeká Radka a Nicole až v červenci, kdy se jim narodí první potomek. „Těším se na miminko hrozně moc. Vlastně strašidelně moc,“ řekl nastávající otec už dříve Blesku.

K sňatku moc gratulujeme a přejeme, ať láska oběma vydrží až do skonání věků...

VŠE O KRÁLOVSKÉ SVATBĚ HARRYHO A MEGHAN NAJDETE ZDE

Foto novomanželů Radka Štěpánka a Nicole Vaidišové
Foto novomanželů Radka Štěpánka a Nicole Vaidišové