Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tvrdá slova otce Halenára (†35): Sebevražda? Takhle by se Juro nepodřezal!

Autor: ps

Slovensko je z tragické smrti fotbalisty Juraje Halenára (†35) v šoku! V sobotu, krátce po nalezení těla v bratislavském parku, se mluvilo o sebevraždě. Ale o dva dny později už se skloňovalo slovo vražda. Otec zesnulého hráče Aloiz nevěří, že by se syn podřezal…

Stále nedovede pochopit, že je Juraj po smrti. Seděl v zasedací místnosti trnavského fotbalového klubu a s kamarády na kluka vzpomínal. Pro slovenský portál pluska.sk o nejtěžší životní chvíli promluvil.

„Může se psát, co chce, ale já nevěřím tomu, že to byla sebevražda. Budeme čekat na výsledky pitvy, sám rád zjistím, co stojí za smrtí mého syna,“ povídal smutný otec.

Zamyslel se také nad tím, jestli by byl syn vůbec schopný si podřezat žíly. „Jako malý kluk plakal při každé ráně do doby, než jsme mu ji ošetřili. Člověk, který se má rád, se bude takto řezat? Pokud si chcete vzít život, postavíte se na koleje a ukončíte to v sekundě. Nebudete trpět v neskutečných bolestech, v jakých zamřel. Juro by tohle nikdy neudělal!“ je přesvědčený Halenár senior.

Fotbalista po sobě zanechal čtyřletého syna, kterého měl s bývalou partnerkou a slovenskou vicemiss Romanou Procházkovou. „Miloval ho, narození Nicolase mu obrátilo život vzhůru nohama,“ krčil rameny Aloiz, jenž jako většina těch, kdo kauzu sledují, bude čekat na nařízenou soudní pitvu. Po ní se bude vědět víc…

Juraj Halenár navždy opustil tento svět jen dva dny po svých 35. narozeninách
Juraj Halenár navždy opustil tento svět jen dva dny po svých 35. narozeninách