Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Utajená svatba Hrdličky s Plíškovou v Monaku! Dvanáct hostů a dcera Borhyové družička

Autor: ps, dat

Tutlali to a už jsou svoji! Tajné manévry v Monaku předcházely svatbě televizního moderátora a manažera Michala Hrdličky (29) s tenisovou hvězdou Karolínou Plíškovou (26). Za účasti dvanácti hostů a družičky Lindy (dcera ze vztahu s Lucií Borhyovou) si řekli ANO v luxusním prostředí místní radnice.

Odbilo 13:45. Nažehlený Hrdlička vstoupil do haly monacké radnice. Přesně v 14:00 přijel ke vchodu nablýskaný stříbrný Rolls Royce s nevěstou Karolínou, která oblékla šaty do stylu řecké bohyně. Zhruba pětatřicet minut trvalo, než si polibkem stvrdili manželství. Podle informací Blesku Hrdličkovi svědčil kamarád z Novy Petr Suchoň . Karolíně pravděpodobně sestra Kristýna, která se v Monaku ukázala po včerejším překvapivém vypadnutí z turnaje v Olomouci.

Rodina, kamarádi a svatebčané připravili na středomořském pobřeží francouzské riviéry pravou českou atmosféru. Jen co vyšli novomanželé z radnice, zasypala je kvítka růží, ozýval se hlasitý aplaus. Pak se odebrali do zahrad, kde zvěčnili své nezapomenutelné chvíle. Album bude praskat ve švech!

Novomanželé Michal Hrdlička a Karolína Plíšková
Novomanželé Michal Hrdlička a Karolína Plíšková

Byla to dlouhá cesta, než se potkali. Mělo to začít divokým večírkem v listopadu 2015 při oslavách vítězného Fed Cupu. Podle informací Blesku tehdy mezi Hrdličkou a Plíškovou přeskočila první jiskra. Románek pokračoval nevinným svezením do Stromovky na trénink a určitě to nebylo jen tím, že Karolína nemá řidičák. Přišla druhá jízda, třetí… Bylo jasné, že tihle dva tvoří nový a velmi sledovaný pár Česka!

Dnes už je to 2,5 roku, co sportovní moderátor a manažer Hrdlička chodí s momentálně devátou hráčkou planety. Vztahy z minulosti se uklidnily a Michal tráví s dcerkou Lindou spoustu času. Dokonce byla na monacké svatbě jako družička! „Prvního půl roku to byly s Karolínou vzácné ojedinělé chvíle. Moc jsme se kvůli nabitému programu nevídali, ale od léta 2016 se to zintenzivnilo,“ přiznal před časem Blesku novopečený manžel a zároveň manažer své lásky.

Tenistku požádal o ruku loni během Wimbledonu, kdy její prsteníček ozdobil obrovským diamantem. Stále bude Plíšková, i když… „Vezme si mé jméno. Kvůli marketingu ale zůstane pro fanoušky a na tenisovém okruhu jako Karolína Plíšková. Její jméno je dobrá značka,“ zdůvodnil Hrdlička, že sezona stojí pořádný balík a musí pro svou milou zajistit tučný rozpočet…

Tenisová trojka Karolína Plíšková prozradila, kdy bude svatba s Hrdličkou!
Video se připravuje ...

Styl Karolíny Plíškové: Jak jí to slušelo na svatbě a jak se obléká v civilu?