Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Romantická rána tenistky Plíškové v Římě: Hrdličkův polonahý výhled!

Autor: ps

Z Madridu přeletěla do Říma, kde má další tenisové povinnosti. Ovšem tenistka Karolína Plíšková (26) si volnější program umí udělat hezký. K tomu jí pomáhá také snoubenec a manažer Michal Hrdlička (29). Mají spolu romantická polonahá rána!

Je sexy, obdivuje ji celý tenisový svět a také muž, kterého si přeje mít vedle sebe do konce života. „Magický výhled,“ kochala se Karolína překrásným výhledem na historické centrum italské metropole.

Zdatně jí na sociální síti sekundoval Hrdlička , jenž měl před sebou, podle chlapského oka, jistě vzrušivější panoramata. Fotil polonahou a rozespalou lásku v posteli! „Dobré ráno,“ napsal Michal pyšně a italsky.

Mají rádi, když spolu mohou objíždět turnaje. Prakticky se od sebe nehnou, ale vůbec jim to nevadí, dívají se do budoucna. Už za rohem je jejich veselka! „Chceme to stihnout letos. Nějaké přípravy už jsou, ale ještě není úplně jasné, kdy to přesně bude,“ zmínila se současná česká jednička.

Do té doby se může Plíšková soustředit na tenis. Výčet letošních úspěchů je následný – jeden vyhraný turnaj WTA a vydělaných 1,3 milionu dolarů, což je asi 27,7 milionu korun.

Sexy ráno tenistky Plíškové v Římě.
Sexy ráno tenistky Plíškové v Římě.