Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bude Plíšková dál Plíšková? Kvůli penězům si po svatbě s Hrdličkou nechá i své příjmení

Autor: sjs

Každá koruna se počítá. Manažer a snoubenec tenistky Karolíny Plíškové podnikavý Michal Hrdlička prozradil, že i po letošní svatbě bude jeho budoucí paní nosit současné rodné příjmení Plíšková. Důvodem je finanční stránka.

Kdy přesně bude letos svatba s  Karolínou Plíškovou , nechtěl Hrdlička prozradit a tajemně mlžil. „Příští rok už budu její manžel,“ řekl jen její partner i manažer v pořadu Rozstřel na iDnes.cz.

Když ale došlo na téma, jestli tenistka přijme jeho příjmení, neměl problém odpovědět. „Vezme si mé jméno. Kvůli marketingu zůstane pro fanoušky a na tenisovém okruhu jako Karolína Plíšková, jelikož její jméno je dobrá značka,“ zdůvodnil Hrdlička.

V soukromí tak bude Karolína Hrdličková-Plíšková a pro veřejnost a sponzory zůstane Karolína Plíšková. Na proslavené tenisové jméno se totiž lépe vábí noví sponzoři. Sezona totiž stojí pořádný balík a právě Hrdlička musí zajistit pro svou milou rozpočet. „Letenky, ubytování, stravování, plus celý trenérský tým je to v milionech korun,“ uvedl Hrdlička, jak drahé je mít za klientku a snoubenku tenisovou hvězdu.