Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Plekanec a Vondráčková: Teď je tu rozchod, dohromady je dal Jágr!

Autor: sjs

Za jejich vztah mohl „hokejový Bůh“. Útočníka Tomáše Plekance se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou dal dohromady samotný Jaromír Jágr. Přestože tenhle svazek nyní končí, jak na sociálních sítích oba vznikli z něj dva skvělí chlapci Matyáš a Adam. A právě i díky Jágrovi.

Hokejista a známá zpěvačka se seznámili v červnu 2010 na dobročinné akci Jágr Teamu. „Pořádám každý rok charitativní utkání a tam jsme se trochu víc poznali. Mimochodem na téhle akci také poznal svou budoucí ženu, takže za tohle je mi dlužný!“ vtipkoval loni v dubnu Jágr pro web hokejového Montrealu, za který hraje právě Plekanec .

Pak už to šlo všechno rychle. V dubnu 2011 se zasnoubili a už v červnu měli svatbu v Praze v kapličce svaté Kláry na vinici v Troji. V lednu se jim pak narodil první syn Matyáš. V červnu 2015 přišel na svět Adam.

Dlouhou dobu nenasvědčovalo nic tomu, že může jejich vztah zkrachovat. Už v minulosti ale Vondráčková prozradila, proč se rozešla se svými bývalými partnery. „Vztahy končí spíš proto, že si v určité fázi přestanete rozumět. Jdete chvíli spolu, ale pak zjistíte, že rozdíly jsou větší, než unesete. A tak začnete víc pracovat. Potom se řekne to nejjednodušší: Měla moc práce…“

Konec manželství oznámil Plekanec včera odpoledna na Facebooku. „Já s Lucií bychom Vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat. Přesto se budeme snažit zůstat těmi nejlepšími rodiči pro naše dva syny."