Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Manažer hvězd Ledecké a Čecha: Vážně havaroval v Izraeli!

Autor: ps

Sednout na kolo a řítit se přírodou, to je pro manažera špičkových českých sportovců Davida Trávníčka (43) jako pro štamgasty skvěle natočené pivo. Jenže pravděpodobně při tréninku na maratonský závod v Izraeli havaroval. Téměř nehybný a v krunýři leží v nemocnici v Hadassahu.

Nosí sako s kravatou, stará se o TOP sportovce naší země Petra Čecha , Ester Ledeckou a další, ale málokdo ví, že je obrovským milovníkem cyklistiky. Jenže sportovní láska se mohla stát Trávníčkovi osudnou!

Teď totiž vypadá jako mumie, leží v nemocnici na kapačkách, ale díky Bohu, že to nedopadlo hůř. David je ošklivě potlučený, v obličeji má tržné rány a modřiny, ale jeho palec na ruce zůstal zdravý. Na fotce z Instagramu ukazuje, že je po ošklivém pádu v pořádku.

„Je konec,“ posteskl si hlavní muž společnosti Sport Invest, že do první etapy horského závodu (86 kilometrů s nastoupáním 1850 metrů) nevyjede. Možná si nesplnil sen, ale zůstal naživu. Tak snad se o český boom postarají bikeři Jaroslav Kulhavý s Matoušem Ulmanem, kteří jsou z 534 přihlášených jezdců největšími favority na vítězství.

Trávníček v nemocnici palcem ukázal, že je v pořádku.
Trávníček v nemocnici palcem ukázal, že je v pořádku.

Ledecké si všimly NY Times. Je naše vlajková loď, říká manažer, který pracuje i pro Čecha
Video se připravuje ...