Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tohle bude nejerotičtější fanynka extraligy! S kým chodí vnadná kráska Nela?

Autor: pv

Hokejový příznivci se mají na co těšit. Přestupem Lukáše Kozáka (27) z Popradu do extraligových Karlových Varů přibude v ochozech stadionů o jednu sexy fanynku navíc. Partnerkou slovenského obránce je totiž rajcovní česká kráska Nela Slováková (28), která se proslavila výhrou televizní reality show Hotel Paradise.

Je tak žhavá, až by pod ní tál led. Nela Slováková od letošního léta chodí s hokejistou Lukášem Kozákem, který v minulosti nastupoval v KHL za Slovan Bratislava či Medveščak Záhřeb a extraligu už si vyzkoušel předloni v dresu Komety Brno. Ve čtvrtek se stal novou posilou Karlových Varů.

Nela je provokatérka
Nela je provokatérka

„Chtěl jsem jít zpátky do Čech, protože to tu už znám, i když posledně jsem odehrál v Kometě jen 12 utkání. Neměli jsme tehdy moc dobrou sezonu, a tak jsem v lednu odešel do Slovanu. Věřím, že tentokrát si v extralize zahraji víc zápasů a to působení tady bude úspěšnější,“ řekl Kozák pro klubové stránky Karlových Varů.

Blíž to k němu bude mít i jeho láska Slováková, která žije v Brně, ale často se vyskytuje i v Praze. Do města proslaveného kolonádou, léčivými prameny a vřídlem se bude sexy Nela určitě ráda vypravovat a nejen na zápasy svého partnera.

„Máte krásný stadion, do města jsem se ale ještě nestačil podívat, protože jsem včera přijel a šel jsem rovnou na trénink, a pak jsem se šel hned vyspat. Doženu to příští týden, až budeme mít volno,“ prozradil Kozák. Možná se tak na sociální síti brzy objeví jejich společné snímky z některé z lázeňských procedur. A určitě to budou opět erotikou nabité snímky.