Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ronaldo se vysmátý fotil v letadle. Ko**t! Sepsul ho Lineker i ragbista

Autor: brm

Špatné načasování a je z toho pořádné faux pas. Cristiano Ronaldo umístil na svůj Twitter fotografii, jak si užívá let ve svém soukromém letadle. Nic neobvyklého, ale vzhledem k okolnostem za to schytává pořádnou kritiku. Nejen fotbalový svět se zaobírá zmizením letadla s nejdražší posilou Cardiffu Emilianem Salou nad Lamanšským průlivem a tak není divu, že snímek usmívajícího se Portugalce z luxusní paluby vzbudil poprask. CR7 to schytal nejen od mnoha fanoušků, ale také například od Garyho Linekera.

Tohle nevychytal. Cristiano Ronaldo umístil na svůj twitterový účet fotografii z paluby svého letadla, navíc ji doplnil emotikony. Vysmátým smajlíkem, letadlem a zdviženým palcem. Vzhledem k tomu, že během dne bylo hlavní zprávou pátrání po zmizelém letadlu s novou posilou Cardiffu Emilianem Salou, šlo o hodně nešťastné načasování.

Hvězdný Portugalec to také schytává ze všech stran. Kromě mnoha fanoušků ho zkritizovala i anglická legenda Gary Lineker. „Tohle není den na takový tweet. To opravdu není,“ reagoval na Twitteru v současné době fotbalový expert BBC.

Gary Lineker zkritizoval tweet Cristiana Ronalda z paluby soukromého letadla
Gary Lineker zkritizoval tweet Cristiana Ronalda z paluby soukromého letadla

Ještě tvrdší byl směrem k Ronaldovi bývalý ragbista Ugo Monye. „Je to ko**t,“ napsal do komentářů pod Linekerův příspěvek.

Ronaldo jistě svou fotografií nijak nereagoval na zmizelé letadlo s argentinským fotbalistou, ale v danou dobu si měl dvakrát rozmyslet, jaké reakce může jeho tweet vyvolat.