Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Překvapení pro Nedvěda: Jeho dlouholetá láska čeká dvojčata!

Autor: ris

To, co modelka Veronika Kovaříková (36) nestihla s bývalým přítelem Petrem Nedvědem (46), zvládla se svým nynějším partnerem; bude mámou. „Třiadvacátý týden. Dvojčátka - holčičky,“ pochlubila se na sociálních sítích zakulaceným bříškem.

Byl to právě generální manažer hokejové reprezentace, kdo své ex jako jeden z prvních k životní trefě poblahopřál; instagramový příspěvek se šťastnou novinou podpořil srdíčkovým lajkem!

Veronika Kovaříková se pochlubila těhotenskou fotkou a její bývalý přítel Petr Nedvěd šťastnou novinu okamžitě olajkovalFoto Instagram

Aby ne, vždyť spolu zažili neopakovatelné chvíle. Jejich vztah byl jako na houpačce. Než se poprvé rozešli, chodili spolu pět let. A vychladlé city se pak snažili ještě několikrát znovu zažehnout. Jenže…

I když jsou v Miami stále sousedy, jejich cesty už se definitivně rozešly. Nedvěd totiž randí s půvabnou Nicole Volfovou a také Veronika nastartovala novou životní jízdu.

Známých gratulantů se pod jejím vzkazem ale sešlo víc. „Zlatíčko. Velká gratulace. Moc ti to přeji a ozvi se někdy, abychom vyrazili na obídek,“ blahopřála modelce, jež fotila kampaň například na luxusní spodní prádélko La Perla, slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová.

Teď její kamarádka může dělat reklamy na těhotenskou módu.

Modelka Veronika Kovaříková si potrpí na sluníčko
Modelka Veronika Kovaříková si potrpí na sluníčko