Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vzdychání a něžné mazlení slavné herečky! Tak si užívala utkání českých tenistek

Autor: sjs

Zatímco Petra Kvitová si po vítězství žije svůj finálový sen, další česká tenistka Karolín Plíšková skončila těsně před branami vyvrcholení Australian Open. Obě semifinálová utkání českých hráček si ve čtvrtek nenechala ujít řada celebrit, včetně filmové hvězdy Nicole Kidmanové, která prožívala zápasy po boku manžela Keitha, jež se jí neustále něžně dotýkal, hladil a líbal.

Vynikla jako prostitutka ve filmu Moulin Rouge, sexy reportérka v bijáku Batman navždy a vdaná byla za hereckého kolegu Toma Cruise . Australanka Nicole Kidmanová je stále v pracovním zápřahu, ale mimo natáčení si ráda udělá čas i na tenis.

Ve čtvrtek na centrálním kurtu na Australian Open sledovala nejdříve úspěšnou bitvu Petry Kvitové s Danielle Collinsovou a následně i zápolení Karolíny Plíškové , která statečně zápolila s Naómi Ósakaovou.

Celebrity na tribuně. Novinářka Anna Wintourová, Nicole Kidmanová, režisér Baz Luhrman a hudebník Keith Urban
Celebrity na tribuně. Novinářka Anna Wintourová, Nicole Kidmanová, režisér Baz Luhrman a hudebník Keith Urban

Doprovod jedenapadesátileté herečce dělal manžel známý novozélandský hudebník Keith Urban, filmový režisér Baz Luhrmann nebo proslulá módní novinářka Anna Wintourová. Celebrity s napětím sledovaly obě utkání a Kidmanová dokonce několikrát vstala a tleskala například po výhře Kvitové.

Ve druhém klání pak aplaudovala Japonce Ósakaové, která ve třech setech porazila Plíškovou. Michal Hrdlička tak tentokrát nemohl divoce oslavovat jako ve čtvrtfinále, kdy jeho žena porazila legendární Serenu Williamsovou . I tak ale Karolíně vysekl velkou poklonu.

„Dneska to byl zase velkej boj, tentokrát bohužel se špatným koncem. Nutno říct, že Naomi hrála opravdu fantasticky a dneska byla lepší. Kája se ale nemá za co stydět, naopak! Věřím, že má před sebou ještě spoustu velkých triumfů. Jsem na ní hrdej...“ napsal na Twitteru manžel a manažer v jedné osobě.