Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Románek s potetovanou kráskou! Neymarova milenka přiznala detaily vášnivé noci

Autor: kvč

Zatímco hráči PSG bojují na fotbalovém hřišti, zraněná superstar Neymar dělá vše proto, aby se se dal dohromady. A jeho léčebné metody evidentně zahrnují i kvalitně strávený čas s pohlednými "sestřičkami." Minule to byly krásky na karnevalu v Riu, teď se k románku s Brazilcem přiznala krásná potetovaná modelka ze Švýcarska.

Dvacetiletá Švýcarka Liza Britová se o celé věci svěřila médiím v rodné zemi. "Ano, strávili jsme spolu noc. Byla jsem s kolegyněmi v Paříži, když se nám ozval Neymarův nejlepší kamarád a pozval nás na hotel," sdělila.

Celá událost se prý odehrála 21. února. Neymar Lizu vzal na večeři a pak si ji odvedl zpět na pokoj. "Moc jsme si to užili. Hodně si rozumíme, spojila nás naše tetování," řekla mladá modelka, jejíž tělo zdobí hned několik motivů.

Liza díky zveřejnění románku našla spoustu nových fanoušků, její profil na Instagramu má už přes 24 tisíc sledujících. Jeden jí ale ubyl - sám Neymar! Podle brazilských médií je na ni naštvaný, protože prý sdílela fotografie místa, kde fotbalová hvězda žije. Liza to ale popírá, naopak říká, že chce Neymara vidět znovu.

Neymar je od loňského rozchodu s dlouholetou partnerkou Brunou obletován ženami zleva i zprava. Ale třeba si dá říct a potetované krásce se přece jen ještě ozve.

Neymar a Liza se "skamarádili" díky tetováním
Neymar a Liza se "skamarádili" díky tetováním