Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejlepší táta i manžel. Martina poslala končícímu Čechovi dojemný vzkaz

Autor: nem

Okouzlující žena a dvě děti jako čečetky. Ti tři nejbližší byli první, komu se Petr Čech (36) svěřil s tím, čím rozesmutnil fandy. Že po sezoně uzavře v Arsenalu své velkolepé tažení světem fotbalu.

Manželka Martina (36), už slečna Adéla (10) a šikula Damián (9) vědí, že v květnu se jim změní život. Hlava rodiny již nebude jezdit na tréninky a na zápasy, ani létat za balonem po kontinentech.

Ze všech koutů planety dolétly k »Big Peteovi« vzkazy překypující uznáním, úctou a poklonami. Byly upřímným dílem celebrit kopané, jako jsou José Mourinho, Gary Lineker i tenisového kamaráda Radka Štěpánka. Ten nejdojemnější a nejsladší však poslala Martina.

„Gratulujeme ti, má lásko, k úžasné kariéře. Nemusím říkat, že jsme všichni neuvěřitelně hrdí na tvé úspěchy. To byl a je příběh! Děkuji ti za vzpomínky a za to, že jsi nejúžasnější manžel a táta. Milujeme tě,“ napsala ke snímku Petra s ratolestmi. „Užij si posledních pět měsíců, věříme v loučení s trofejí,“ připojila přání od srdce.

Může uším manžela znít něco lépe? Paní Martina prostě umí kouzla vztahu. Vzala si svoji středoškolskou lásku v červnu 2003 na zámeckém statku Býkov a pak s ní byla v dobrém i zlém. Tak jak se praví při svatebním obřadu.

Když 14. října 2006 prokopl »Čechínovi« lebku raubíř Hunt, držela svého muže za ruku na nemocničním lůžku v mučivých obavách o jeho život. Dala mu dva potomky. Vedla domácnost, kterou při Petrově přestupu z Chelsea do Arsenalu stěhovala z jedné vilky do druhé. A sama se dokázala vrátit k výuce fitness lekcí s novým diplomem v ruce.

Jak by řekla kněžna Zaháňská: „Šťastná to žena.“

Petr Čech má štěstí na dokonalé rodinné zázemí. Oporami mu jsou manželka Martina i děti Adélka a Damián
Petr Čech má štěstí na dokonalé rodinné zázemí. Oporami mu jsou manželka Martina i děti Adélka a Damián

Sporťákovo KO: nejlepší Čechova fotka a Pardubice Jail Blazers
Video se připravuje ...