Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Romantika! Americký miliardář z NFL si vzal krásnou Češku, co mu zachránila kariéru!

Autor: ČTK, red

Někdější česká reprezentantka ve sportovní gymnastice Nicole Pechancová (29) se provdala za megahvězdu amerického fotbalu Andrewa Lucka (29). Svatba podle zámořských médií proběhla v Praze.

Úspěšní sportovci se poznali během studií na Stanfordu, kde byla Pechancová kapitánkou gymnastického družstva a Luck hvězdou týmu amerického fotbalu. Oba tam také před sedmi lety završili studium architektury.

Pechancová, která se narodila českým rodičům v New Jersey, získala ještě titul MBA a v současnosti pracuje jako produkční pro televizní stanice ESPN a NBC. Českou republiku reprezentovala v letech 2006 až 2010 a startovala i na mistrovství světa a Evropy.

Luck hraje od roku 2012 za Indianapolis Colts a čtyřikrát si vysloužil nominaci do Pro Bowlu, což je utkání hvězd NFL. Před třemi roky prodloužil s klubem smlouvu do roku 2022 za 140 milionů dolarů (cca 3,2 miliardy korun) a stal se s průměrným platem 23,3 milionu dolarů na sezonu nejlépe placeným hráčem ligy.

Děkuje za to především své dlouholeté partnerce. Vždyť v sezoně 2017 nenastoupil kvůli těžkému zranění jeho klíčové části těla, ramena, k jedinému zápasu a jeho kariéra byla v ohrožení.

„Nemohl bych se takhle daleko dostat, nebýt Nicole. A není to jen proto, že je ochotná udělat cokoliv, aby mi pomohla. Je tvrdá. Ví, co je to trénink a bolest. Bez Nicole bych to nezvládl,“ řekl pro Indianapolis Star hvězdný quarterback, který tehdy dva měsíce rehabilitoval v Nizozemsku.

Někdejší úspěšná gymnastka Nicole Pechancová a miliardář z NFL Andrew Luck
Někdejší úspěšná gymnastka Nicole Pechancová a miliardář z NFL Andrew Luck