Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sexy fotbalová maminka Martínková hlásí: Chtěla bych se fotit nahá!

Autor: pv

Čeká na nabídky! Jedna z nejlepších českých fotbalistek sparťanka Irena Martínková v pořadu Česká ulička Michala Hrdličky prozradila, že by ji lákalo nechat se nahá nafotit pro pánský časopis. „Chtěla bych, aby bylo vidět, že jsem nahá, ale ne hodně vyzývavá,“ upřesnila dvaatřicetiletá záložnice na stanici O2 TV Sport.

Na rozdíl od mladšího dvojčete Lucie by se chtěla nechat Irena Martínková zvěčnit nahá pro pánský časopis. „Já bych se tomu nebránila. Kdyby to bylo v rámci hezké a skromné nahoty. Po porodu už ale není tělo jako dřív,“ povzdechla si matka skoro tříletého Luboše. V minulosti už měla nabídku, aby se svlékla před objektivem, ale odmítla.

Irena Martínková v pořadu Česká ulička s Michalem Hrdličkou
Irena Martínková v pořadu Česká ulička s Michalem Hrdličkou

„Tehdy jsem na to ještě nebyla dost vyzrálá,“ upřesnila Martínková, která hrála na doporučení doktora fotbal až do třetího měsíce těhotenství. „Během těhotenství jsem přibrala 10 až 11 kilogramů. Shodila jsem to, ale mám problém s břišními svaly,“ řekla fotbalistka.

S dítětem se její hra zlepšila po psychické stránce. Horší je to s fyzičkou. „Před tím jsem byla myšlenkami někde jinde. To se teď zlepšilo. Za to fyzicky na tom už nebudu tak dobře, jako před porodem.“

Klidně bych se svlékla! Fotbalistka Martínková by se chtěla nechat nafotit
Video se připravuje ...