Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podivná nehoda Krmenčíkova fára: Policie má nové důkazy!

Autor: nem

Začala mu příprava a  on dál mlčí. Jako by Michael Krmenčík (26) doufal, že noční bouračka jeho land roveru vyšumí. Přitom policie případ znovu otevřela a  svědci tvrdí: „Konečně se pořádně vyšetřuje!“

Od noci, kdy auto plzeňského fotbalisty v  místě jeho bydliště v Praze na Černém Mostě zrušilo čtyři další vozy a  kontejner na sklo, uplynou v neděli čtyři týdny. Ač svědci viděli od nehody utíkat mladého muže, policie vše bleskově uzavřela s tím, že řídila Michaelova těhotná manželka Denisa. Blesk proto kvůli těmto rozporům před 14 dny podal na policii podnět k přešetření případu.

A vida – věci se daly do pohybu. „Na základě žádosti Blesku o přezkoumání vyšetřování nehody jsme se zúčastnili výslechu na policii. Znovu jsme popsali vše, co jsme viděli. Tentokrát ovšem velmi podrobně s jasnou časovou linkou,“ ozval se redakci v tomto týdnu jeden ze svědků události, kterého naštvala nedbalost policie, s jakou prvotně bouračku Krmenčíkova auta šetřila. „Předal jsem i pořízené fotografie,“ potvrdil.

Plzeňský forvwrd Michael Krmenčík na úterním zahájení přípravy na novou sezonu
Plzeňský forvwrd Michael Krmenčík na úterním zahájení přípravy na novou sezonu

Podle mluvčího pražského krajského ředitelství policie Tomáše Hulana se prošetření podnětu věnuje Odbor služby dopravní policie. „Celá věc je momentálně stále v řešení, zatím bez konkrétního závěru,“ vzkázal Hulan a dodal: „Do této doby se zatím žádná z vámi zaslaných informací nepotvrdila.“

Přesto zůstává záhadou, proč se k incidentu stále nedokázal vyjádřit sám Michael Krmenčík. Nezodpovězených otázek je dost a  dost. Blesk se útočníka snažil oslovit během úterního zahájení přípravy Plzně, nicméně vedení klubu odmítlo jakýkoliv kontakt s hráčem.

A vyjadřovat se k němu nechtěl ani kouč Vrba .