Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Těhotná tenistka Hlaváčková přiznala hádky s manželem. Co jim zachraňuje vztah?

Autor: sjs

Už brzy se stanou rodiči. Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková během pár týdnů porodí svému muži dcerku. S italským manažerem Fabriziem se na prvního potomka neskutečně těší, ale jak reprezentantka prozradila, ne vždy doma vládne idylická atmosféra.

Oba jsou horké hlavy. Hlaváčková i její muž Sestini dokážou doma vybouchnout, a pak je to pořádný rambajs. „My máme výhodu v tom, a kolikrát nám to podle mě i zachránilo vztah, že na sebe neumíme rychle anglicky vystřelit. Máme italskou domácnost, a když si začneme nadávat, tak já začnu česky a on italsky, a už oba tušíme, že to není nic milýho, co říkáme,“ prozradila se smíchem tenistka pro srpnové vydání časopisu Maminka.

Andrea Sestini Hlaváčková září štěstím, brzy bude maminkou
Andrea Sestini Hlaváčková září štěstím, brzy bude maminkou

Hlaváčková pak ještě během hádky nechtěně přilívá olej do ohně. „Manžel umí anglicky lépe než já, protože v tom jazyce studoval a pracuje v něm, tak spíš já někdy použiju slovo, které není úplně úměrné, třeba je moc silné na tu situaci,“ řekla Hlaváčková. Naštěstí se dokážou po hádce brzy usmířit. „Jsme schopni se hodně rychle roznítit, a pak se zase hodně rychle udobřit.“