Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jágr flirtoval přímo během zápasu: Kdo je tajemná černovláska?

Autor: rau

V sedmačtyřiceti letech válí jako zamlada, takže jeho fanynkám ani nevadí, že na ledě zrovna tahá patnáct kilo nadváhy! Jedna z nich za Jaromírem Jágrem přispěchala v Litvínově poklábosit na trestnou lavici přímo během přípravného utkání. A to v prodloužení!

A hokejový génius se v přítomnosti asistentky v litvínovském managementu Renáty cítil jako ryba ve vodě. Úsměv střídal úsměv, ani mu nevadilo, že se jeho spoluhráči právě zuby nehty brání v oslabení. „No tak proto jsem se nechal vyloučit. Abych uspokojil i diváky na trestné lavici,“ smál se Jaromír po po duelu, v němž vstřelil gól a jednou nahrával.

Okatá tmavovláska v rajcovních modrých šatičkách, jež prahnula po selfie s hvězdou, ale neopovrhla ani přátelským pokecem, veterána dokonale uhranula. „Je to pro mě životní zážitek. Řekl mi, že jsem moc hezká na to, že fandím Litvínovu,“ vyprávěla pro iDnes rozjařená Renáta. Jejich klábosení ukončil až rozhodující gól domácího Petružálka .

                

Jenže Jarda sympatickou divu z hlavy jen tak nepustil. Až po půlnoci to fanouškům přiznal na instagramu. „Kdybych věděl, že to bude tak příjemné povídání, tak bych se nechal vyloučit na deset minut,“ napsal. „Už se nemůžu dočkat dalšího zápasu v Litvínově,“ dodal. Na opětovné setkání může dojít 8. prosince, kdy Kladno jede na sever už k extraligovému mači!

„Musím říci, že Jirka Šlégr mě překvapil, jaký je stratég, když slečnu postavil hned vedle tresné lavice pro hosty. Dobře věděl, že je jen otázka času, kdy se nechám vyloučit,“ prozradil později Jágr. Taktika jeho bývalého spoluhráče a dnes litvínovského manažera mu učarovala. „Člověk se pořád učí, a proto i my Rytíři Kladno hledáme mladá, atraktivní děvčata a rádi použijeme tuhle skvělou taktiku. Už ve čtvrtek to můžeme vyzkoušet proti Slavii,“ doplnil.

Jaromír Jágr s tmavovláskou Renátou náramně bavil. A bylo mu jedno, že jeho spoluhráč právě brání v oslabení.
Jaromír Jágr s tmavovláskou Renátou náramně bavil. A bylo mu jedno, že jeho spoluhráč právě brání v oslabení.