Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy Vonnová je po zásnubách s hokejovým boháčem pod palbou: Nejsem zlatokopka!

Autor: as, vba, pv

Lyžařská superstar Lindsey Vonnová (34) minulý týden prozradila, že se bude podruhé vdávat. Zasnoubila se s elitním hokejovým obráncem P. K. Subbanem (30), který si v NHL přijde díky poslední smlouvě na 1,65 miliardy korun. Právě kvůli tomu někteří fanoušci označují bývalou sportovkyni jako zlatokopku.

Je z ní úplně hotový. Po dvou letech vztahu se Subban rozhoupal a požádal sexy blondýnku o ruku. Když Vonnová řekla ano, navlékl jí na prst prsten se smaragdem. „Konečně ho vidíte,“ chlubila se bývalý lyžařka při galavečeru MTV.

Sexy Lindsey se předváděla na hotelovém pokoji
Sexy Lindsey se předváděla na hotelovém pokoji

„Teď mám partnera, jakého jsem vždy chtěla,“ radovala se Vonnová, která už byla jednou vdaná. Ve 22 letech si vzala kolegu z bílých svahů Thomase Vonna. Kvůli tomu, že ho podváděla se, ale po letech rozvedli a manžel dostal jako útěchu několik milionů.

Právě peníze prý hrají roli v současném vztahu Vonnové se Subbanem. Někteří lidé na sociálních sítích se do nejúspěšnější alpské lyžařky historie navážejí, že si chce vzít bohatého hokejistu hlavně kvůli jeho příjmům. Naštvaná Lindsey se ale nařčením brání.

„Netušila jsem, kdo to je, a peníze jsou irelevantní. Nepotřebuji jeho peníze a on nepotřebuje ty moje. Jsme úspěšní sportovci i podnikatelé. Je to jen o lásce,“ vzkázala kritikům.