Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vzrušující Bořilův večer. Postupový gól, pak podpis na prsa Tvrdíkovy dcery!

Autor: sjs

Byl to jeho životní večer. Slávistický fotbalista Jan Bořil vstřelil ve středeční odvetě předkola Ligy mistrů gól rumunské Kluži, a pojistil klubu z Edenu po 12 letech postup do Ligy mistrů. Během bouřlivých oslav se pak ještě podepsal na hrudník dceři svého šéfa – modelce Janě Tvrdíkové.

Byla to euforie. Slavia zdolala v domácí odvetě Kluž a celý tým s vedením se vydal slavit postup do milionářské soutěže. Mezi hosty nechyběla ani dcera klubového šéfa Jaroslava Tvrdíka úspěšná modelka Jana, která v Praze zazářila na přehlídce ve Španělském sále na Pražském hradě.

Jana Tvrdíková se pochlubila, jak se jí krásně na hrudník podepsal fotbalista Bořil
Jana Tvrdíková se pochlubila, jak se jí krásně na hrudník podepsal fotbalista Bořil

Po práci na mole se vydala do Edenu, aby si nenechala ujít důležitý zápas. Na Instagramu se rozjásala, když Bořil vstřelil jedinou branku utkání. „Bořil to zbořil,“ psala modelka na sociální síti a přidala k videu s fotbalistou čtyři srdíčka.

Po odvetě pak ještě Bořila natáčela, jak slaví v kabině postup se spoluhráči. Následovala dvě videa z oslav s týmem v restauraci. Za fandění se pak Tvrdíková dočkala odměny. Bořil se jí podepsal na hrudník. „Honza Bořil podpisy umí,“ chlubila se kráska. Jak dlouho Janě asi podpis na těle vydrží?