Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Přítel Jágrovy »bejvalky« dostal nakládačku. Kopřivová mu utírala krev!

Autor: ris

Nafintila se a vydala se fandit svému milému tak, jako to Veronika Kopřivová (28) dělala dřív, když ještě podporovala svého ex Jaromíra Jágra (47). Jenže zatímco slavný hokejista se o sebe mezi mantinely dokázal postarat, její aktuální partner Miroslav Dubovický (28) skončil při své premiéře v MMA v krvi!

V rámci galavečeru bojovníků organizace IAF v O2 Universum se někdejší karatista a kickboxer postavil v oktagonu do cesty Vilémovi Caovi, jenž s ním udělal krátký proces. Po minutě a půl bylo hotovo! Před splašenými kladivy »Willyho« Mírovi nepomohlo nic, dokonce ani přítomnost svého blonďatého štístka Verči, jež se před soubojem pokřižovala.

„Co jsem udělal špatně? Takovou otázku si budu pokládat ještě hodně dlouho, protože do přípravy jsem dal vážně všechno,“ řekl po duelu Dubovický, jemuž bude ještě dlouho nepovedený souboj připomínat jeho nos. „Musím Willymu pogratulovat. Dneska byl opravdu lepší,“ uzavřel férově Dubovický.

Po porážce našel útěchu v náruči své milé, která mu z obličeje láskyplně stírala krev. Na jeho obvyklou roli modela to vzhledem ke zraněním v obličeji ještě nějaký ten pátek nebude.

Miroslav Dubický po tvrdém K.O. potřeboval ošetření
Miroslav Dubický po tvrdém K.O. potřeboval ošetření