Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kráska v nesnázích. Chudákovi Koukalové úplně došla šťáva!

Autor: brm

Během své kariéry zaujala nejen výjimečnými výkony, ale i řadou různých extempore. Bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová byla tak trochu zmatkař a dokázala mnohokrát rozveselit nečekanou příhodou. Ty se jí nevyhýbají ani v životě po kariéře. Co ji potrápilo tentokrát? Hůlky, nedochvilnost, ani kalhotky to nebyly! Naštěstí vše skončilo happy endem. 

Nejeden biatlonový fanoušek má Češku Gabrielu Koukalovou spojenou se skvělými výsledky, ale zároveň s úsměvnými momenty. „Možná kdybych si pořád neupravovala kalhotky, tak bych o setinu sekundy mohla jet rychleji. Musely jsme si pořídit něco, aby nebylo moc vidět. Byla jsem opatrná a nechtěla jsem, aby servismani a lidé kolem trati viděli... Viděli to průhledný. Tak jsem si to (kalhotky) pořád musela narovnávat,“ hlásila po olympijské stíhačce v Soči, když jí jen o pár sekund unikl bronz.

Takhle si Gabriela Koukalová v roušce vyběhla v Jablonci
Takhle si Gabriela Koukalová v roušce vyběhla v Jablonci

Před závodem s hromadným startem v Ruhpoldingu se zase kvůli ztrátě nacvakávacího poutka z hole teprve prodírala k svému místu mezi soupeřkami, když se ozval startovní výstřel. No a hůlky, o nich snad radši nemluvě. Co ty se Koukalovou během závodů a odjezdech ze střelnice natrápily.  

Ani v soukromém životě se ale bývalá biatlonová šampionka nenudí. Naposledy jí došla šťáva.

„Ahoj, fakt super pocit. Zas po dlouhé době se mi povedla skvělá věc,“ řekla na úvod ve videu zveřejněném na svém Instagramu Koukalová.

„Přiznám se, že jsem nevěřila tomu, že když vám svítí ta nula v nádrži, tak že vám to nevydrží ještě třeba dalších dvacet kilometrů,“ oznámila svůj problém a s úsměvem v tváři dodala: Tak tady visím vedle dálnice. Asi jdu někoho stopovat. Co už. Prostě mi došla šťáva. Doufám, že máte veselejší příhody a že jste na nějakém lepším místě.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Když Vám dojde šťava.. ;))

Příspěvek sdílený Gabriela Koukalova (@gabrielakoukalova),

Vše nakonec skončilo happy endem. „Našla jsem zdatnou zachránkyni, nebojácnou, která mi zastavila a už má plný kanistr benzínu," radovala se Koukalová, která zároveň poprosila maminku o ohřívání večeře.

„Jsem ráda, že vše dobře dopadlo a že se nic nestalo! Byla to nebezpečná situace a už si budu vždy hlídat stav paliva v nádrži! Lidi, nebuďte naivní a zamyšlení jako já a hlídejte si kontrolky,“ přidala do popisku dalšího videa dvojnásobná stříbrná olympijská medailistka.