Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Stochovi ruply nervy. Táhni, řval slovenský útočník na trenéra

Autor: bk

VIDEO | Nadaný fotbalista, co se občas chová jako neřízená střela. Miroslav Stoch si o víkendu zadělal na další problém. Slovenský útočník PAOKU Soluň v nedělním zápase řecké ligy na hřišti Plataniasu nezkousl překvapivou porážku 1:2 a hrubě urazil svého trenéra. Když mu kouč Huub Stevens z lavičky předával pokyny, přímo ze hřiště odsekl anglickým "fu*k off".

Takové chování se ve fotbale neodpouští. Hráči svého trenéra musí respektovat, urážky na veřejnosti nelze tolerovat. Přesně to předvedl Miroslav Stoch, kterého za slova vůči trenérovi Huubu Stevensovi nejspíš nemine mastná pokuta.

PAOK Soluň, za který Stoch v současné sezoně vstřelil čtyři branky, nečekaně prohrával na hřišti Plataniusu 1:2. V 76. minutě Stoch vypěnil. Poté, co mu z lavičky udílel pokyny kouč Stevens, odbyl ho hrubou nadávkou.

"What? Fu*k off!" (v překlado Cože? Táhni!) odpálkoval ho slovenský reprezentant. Na videu je ještě záběr na naštvaného Stevense, jak usedá na lavičku. Bylo vidět, že chování Stocha se mu pranic nelíbilo.

Slovenský forvard je v Soluni na ročním hostování z tureckého Fenerbahce. Na svém kontě už má několik výstřelků. V roce 2011 ho chytli policisté na Slovensku, když řídil své ferrari pod vlivem alkoholu.

V Turecku byl zase několikrát vyfocen během divokých nočních mejdanů, s partou slovenských kamarádů měl také v letadle směrem do Istanbulu vulgárně urážet ostatní cestující.