Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Wozniacká pálí ostrými: McIIroyi, už zase můžu nosit podpatky!

Autor: pan

Tihle dva si nenechají nic dlužni. Je to jen pár týdnů, co slavný pár oznámil svůj šokující rozchod. Bývalá tenisová světová jednička Caroline Wozniacká dostala od golfové hvězdy Rory McIIroye kopačky v době, kdy rozesílali pozvánky k svatbě. Navíc po telefonu!

Bolelo to! A pořádně. Pohledná Dánka viděla svůj život po boku severoirského golfisty, plánovala s ním rodinu, děti, celý život. Pětadvacetiletá golfová hvězda dokonce věnovala své lásce zásnubní prsten, vše bylo nachystáno na velkou událost.

Tyto společné chvíle jsou již minulostíFoto profimedia.cz

"Je to jen moje chyba, uvědomil jsem si, že mám jiné priority, na rodinu nejsem připraven," omlouval se po nečekaném utnutí do té doby pohádkového vztahu Ir.

Tvrdý úder v podobě rozchodu tak Dánku pochopitelně zasáhl. Bezprostředně potom šokovaná tenistka překvapivě skončila v prvním kole Roland Garros.

Teď však, jak se zdá, hodila Dánka tříletý nepovedený vztah za hlavu. Před pár dny získala svůj 22. turnajový triumf, když kralovala v Istanbulu, na kurtech zase působí klidným a usměvavým dojmem.

A co víc. Na sociálních sítích publikovala snímek, na kterém je s kamarádkou na nákupech. Na fotce se pohledná tenistka prezentuje ve vysokých podpatcích, což bylo v době vztahu s McIIroyem nemyslitelné.

Irský golfista měří totiž pouhých 175 centimetrů, jeho expřítelkyně ho tedy o dvě čísla ještě převyšovala. Navíc, kdyby si dcera polských rodičů nasadila podpatky, bylo na společných fotkách o zábavu postaráno. "Je to už tři roky, co jsem si vyšla obyčejný den v podpatích," vypálila "nevinnou" poznámku bývalá světová jednička.

Tento vzkaz sdílela na svém twitterovém účtu Caroline WozniackáFoto Twitter.com

McIIroy však odpověděl po svém. Po skvělém výkonu ovládl British Open, který patří mezi čtyři nejvýznamnější golfové turnaje. Do svoji síně slávy tak přidá již třetí trofej ze čtyř nejdůležitějších turnajů. To Caroline zatím podobný úspěch chybí. Na grandslamový titul čeká marně, a to i přes skutečnost, že byla světovou jedničkou.

I přes zdánlivý nadhled Dánka rozchodem pravděpodobně velmi trpí. Na svém twitterovém účtu sdílela tento vzkaz: "Nic, čemu budu čelit, mě nezlomí. Překonám každou překážku, každou výzvu, která přede mnou vyvstane. Se vším si dokážu poradit lépe než v minulosti."