Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Tajemství rozchodu Vonnové a Woodse odhaleno: Golfista neodolal tomuhle tělu!

Autor: Patrik Vacek

Nejslavnější záletník sbalil velkou koketu. Golfi sta Tiger Woods (39) podváděl lyžařku Lindsey Vonnovou (30) s manželkou svého soupeře Jasona Dufnera (38). Sexy bruneta Amanda Boydová (27) to táhla s Tigerem několik měsíců, než je nejlepší sjezdařka světa načapala.

Ani sexuální terapie ho nenapravila. Tiger Woods slíbil, že bude sekat dobrotu a žádnou sukni už prohánět nebude. Sliby chyby. Po třech letech letos v květnu zkrachoval na první pohled idylický vztah bývalé golfové světové jedničky a královny mezi lyžařkami. Jako důvod Lindsey Vonnová uvedla velké odloučení kvůli jejich náročné práci. V dřívějších rozhovorech ale oba uváděli, že tohle rozhodně není překážka a našli si systém, jak se s tím vypořádat.

Tiger neodolal

Tajemství pravého důvodu rozchodu vylezlo na povrch až nyní a je za tím, jak jinak, nevěra. Půvabná Amanda je známá koketa a ráda flirtovala s ostatními golfi sty během turnajů. „Jak ráda koketuje a dobře vypadá, neuniklo ani Tigerovi. Zpočátku to byl jen nevinný flirt, ale na začátku tohoto roku se jejich vztah prohloubil,“ řekl blízký zdroj z okolí přátel Woodse a Boydové.

Několik týdnů sexuální radovánky oběma aktérům procházely, než došlo na nepříjemný střet. V únoru během turnaje Farmers Insurance Open přistihla Lindsey svého přítele s Amandou, která byla stále vdaná za Dufnera.

Nevěra Dufnera zdrtila

Zatímco se Vonnová s Woodsem oficiálně rozešla až v květnu, Jason požádal o rozvod s nevěrnou manželkou hned v únoru. O dva měsíce později byli rozvedeni. „Když Dufner zjistil, že ho Amanda podvedla s Tigerem, byl z toho zdrcený,“ prozradil blízký přítel.

Do boje za čest svého klienta hned vyrazil agent Woodse Mark Steinberg a označil tento příběh za lež. Nešťastná čtveřice aktérů o „tajném“ románku zatím mlčí.