Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Slovenská sexy dračice se bude vdávat: Úředníka sbalila na diskotéce!

Autor: ps

Řadí se mezi nejžhavější tenistky na okruhu, nebojí se vystavit polonahá a pořádně sexy. Pokud si ale někdo dělá na slovenskou tenistku Dominiku Cibulkovou (27) zálusk, má smůlu! Vezme si přítele v domácnosti – úředníka Michala Navaru.

Datum svatby vybrala Cibulková na 9. července a rozhodně nepůjde o tichý obřad! Vzhledem k ceremoniálu v kostele sv. Martina a přesunům z nedalekých Oponic se kvůli jejímu životnímu dnu dokonce v Bratislavě zastaví doprava!

Vyvoleným Dominiky není žádná slovenská celebrita, ani žádné zvučné jméno. Michal Navara je, respektive byl prostý úředníček na ministerstvu, dnes je povoláním profesionální přítel. S Cibulkovou totiž objíždí téměř všechny turnaje. Seznámili se v roce 2010 na diskotéce, o 24 měsíců později se zasnoubili.

Ještě předtím, než tenistka řekne ANO a stane se paní Cibulkovou-Navarovou, zúčastní se slovenská sexy dračice dvou grandslamů. Nyní hraje French Open, na přelomu června a července vyrazí do Wimbledonu. Tady ovšem nastává kámen úrazu, finále je naplánované právě na den její svatby! Že by s utkáním o titul ani nepočítala?

Cibulková ví, jak podráždit.
Cibulková ví, jak podráždit.