Květoslav Šimek
15. dubna 2014 • 19:39

Kvitová a spol. ukázaly před Fed Cupem nové šaty. A líbaly modely

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přesně před rokem přišly české tenistky v Palermu o postup do finále Fed Cupu a šanci na zlatý hattrick v týmové soutěži. S Itálií tehdy na antuce prohrály 1:3. V letošním semifinále hrají proti Italkám v Ostravě (19. a 20. dubna) a na vendetu se stylově vystrojily. Na slavnostní banket půjdou v černobílých šatech kolekce s názvem... Palermo!



„Pěkný výběr, Petra má vkus,“ pochvalovala si Lucie Šafářová společenské šaty, které pro celý tým v ostravské prodejně firmy Steilmann vybrala Petra Kvitová. Jen nehrající kapitán Petr Pála se nad jménem kolekce lehce „orosil“. „Palermo? Ježiš marjá!“ vyhrknul.

Tenistkám to v černobílých šatech slušelo. Focení si také náležitě užívaly. „Modelku bych dělat nemohla, ale jednou za čas obléknout parádní šaty, je fajn,“ pochvalovala si Andrea Hlaváčková. Po focení v obchodě také zavelela: „Jdeme do výlohy?“

České tenistky pózovaly před semifinále Fed Cupu ve výloze
Video se připravuje ...

Za sklem výlohy se tenistky přitulily ke dvěma mužským figurínám. „Takové kočky a s těma chlapama to ani nehne,“ zaznělo z hloučku pozorovatelů.

Šaty si tenistky berou na slavnostní banket před zápasem. Tenisová bitva se bude v ostravské ČEZ Areně hrát v sobotu a v neděli. Sobotní program začíná ve 13 hodin, nedělní ve 12 hodin. Lístků je v prodeji stále dost.

V českém týmu jsou Petra Kvitová (6. ve světovém žebříčku), Lucie Šafářová (26.), Klára Koukalová (31.) a Andrea Hlaváčková (113.). Italky, obhájkyně loňského triumfu, přijely v sestavě Sara Erraniová (11.), Roberta Vinciová (16.), Karin Knappová (50.) a Camila Giorgiová (69.).

Tenistka Petra Kvitová se připravuje na blížící se Fed Cup
Video se připravuje ...

Lucie Šafářová se chystá na důležitý fedcupový zápas proti Itálii
Video se připravuje ...

České tenistky slaví postup do semifinále Fed Cupu, Barbora Záhlavová - Strýcová se po závěrečné čtyřhře objímá s kapitánem Petrem Pálou
České tenistky slaví postup do semifinále Fed Cupu, Barbora Záhlavová - Strýcová se po závěrečné čtyřhře objímá s kapitánem Petrem Pálou

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud