10. července 2011 • 10:14

Kvitová chodí s mladíčkem, diví se Němci

Autor: lbc
Vstoupit do diskuse
16
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zájem médií o wimbledonskou vítězku Petru Kvitovou neutuchá. Zahraniční novináři se v posledních dnech museli rychle naučit, kdo vlastně mladá Češka je a když už obsáhli její sportovní kariéru, začínají se zajímat o soukromí. Německý bulvární deník Bild se teď například diví, že Kvitová chodí s šestnáctiletým zajíčkem.



"Petra Kvitová minulou neděli překvapivě vyhrála finále Wimbledonu proti Marii Sharapovové.

Wimbledonská vítězka miluje šestnáctiletého, diví se NěmciFoto Reprofoto Bild.de
Co je ale ještě překvapivější - jejímu příteli je pouhých 16 let," podivují se Němci. A aby uklidnili své konzervativnější čtenáře, dodávají: "Na veřejnosti to není problém, v Česku jsou děti pod zákonem jen do 15 let."

Láska kolegů z prostějovského tenisového klubu prý trvá asi půl roku. Přítelem jednadvacetileté tenistky je Adam Pavlásek, jeden z nejtalentovanějších českých tenistů. A proslýchá se, že i jejich láska je jedním z důvodů Petřiných skvělých výkonů v posledních měsících.

Ve vztahu má možná navrch Kvitová, na kurtu prý ale ve vzájemných soubojích vládne Adam. "Muži mají to dvoustovkové podání, proti nám ženám to hrají kraťas-lob a člověk lítá jak hadr na holi," smála se šampionka v nedávném diskuzním pořadu České televize.

Vztah tenistů Petry Kvitové a Adama Pavláska zaujal i v zahraničí
Vztah tenistů Petry Kvitové a Adama Pavláska zaujal i v zahraničí

Vstoupit do diskuse
16
Články odjinud


Články odjinud