Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Šarapovová vrací úder kritičkám. Cibulková (na ni) vystrčila zadek!

Autor: med

Po téměř roce a čtvrt, kdy pykala za dopingový skandál, se Maria Šarapovová vrátila na kurty ve velkém stylu. První zápas na turnaj WTA ve Stuttgartu ovládla a následně se opřela do tenistek, které ji kritizovaly během vynucené pauzy. „Mám být milejší k ostatním tenistkám? Proboha, proč?“ prohlásila 30letá Ruska.

Vrátila se po patnácti měsících, kdy mohla pouze trénovat. Hraní zápasů měla zakázáno. Kdekdo by si pomyslel, že si bude Maria Šarapovová  bude muset cestu zpátky mezi světovou elitu postupně vyšlapovat přes menší podniky, opak byl však pravdou.

Již na prvním turnaji ve Stuttgartu, dostala od organizátorů divokou kartu. To se ale vůbec nelíbilo jejím kolegyním. Veřejně si postěžovaly Caroline Wozniacká, Barbora Strýcová a také slovenská kráska Dominika Cibulková . Ta o Rusce dokonce prohlásila, že během společných chvil v šatnách je chladná, arogantní a nesympatická.

Lechtivé snímky jsou na Instagramu Dominiky Cibulkové pravidlem.
Lechtivé snímky jsou na Instagramu Dominiky Cibulkové pravidlem.

To si bývalá světová jednička nenechala líbit. „To mám být na všechny milá, aby pak o mně mluvili hezky před novináři? To nemám zapotřebí,“ kroutila hlavou Šarapovová po triumfu v prvním soutěžním duelu od návratu.

„Náplní mojí práce je, odehrát zápas, poskytnout rozhovor novinářům. Nic víc. To, že jsem dostala divoké karty, je práce organizátorů, kteří mě chtějí mít na turnajích. Nikdo mi trofej předem nedaroval,“ dodala naštvaně.

Slovenská tenistka na poznámky Šarapovové oficiálně nereagovala, avšak svým fanouškům, kteří ji sledují na Instagramu dopřála jedinečný pohled. V jednom z odvážných outfitů ji vykoukla část vypracovaného pozadí a vykukující poprsí raději skryla popiskem.

Třeba se Maria dočká i jiné reakce, než jen holé zadnice.