Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Cibulková: Neměla jsem podprsenku, no a co!?

Autor: nap

Skvělé tenisové výkony, půvab, charisma. To vše má ve svém repertoáru slovenská tenistka a třiadvacátá hráčka světa Dominika Cibulková. Přesvědčit se o tom mohli i její fanoušci v Bratislavě, kam si pohledná slečna odskočila mezi turnaji.

Slovenská jednička si do hlavního města našich východních sousedů přijela užít vzácné společné chvíle s přítelem Davidem. Za svojí láskou si to zamířila rovnou z tréninku, a že to byl hodně rychlý přesun, potvrzuje fakt, že vyrazila sice autem, ale bosá.

Její přítel si během tréninku dvaadvacetileté tenistky byl se svými přáteli zaběhat na pláži Dunaje.

Kde tedy semifinalistka French Open z roku 2009 nechala boty? "Měla jsem sebou jen tenistky, a ty se mi ani trošku nehodily k sukni, tak jsem řídila bosá," ukázala svůj smysl pro módu milovnice moderního oblečení a filmů.

Víc než nový vůz od sponzora, ve kterém věčně rozesmátá tenistka dorazila, však především mužskou část přítomných zaujala skutečnost, že Dominika vyrazila také bez podprsenky.

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková

"Jsem mladá a měla jsem oblečené tílko, ze kterého mi podprsenka vylézala, což se mi vůbec nelíbí. Tak jsem vyrazila bez ní. Nevidím na tom nic špatného," s přehledem odrazila dotaz na chybějící část oblečení Slovenka.

Konečně, má pravdu. Stydět se rozhodně nemá za co.